PRODUCT1}

Warehouse #1 Overproof Rum River Mumma Edition WP/CJN 63,0% 0,7 l

Kvalitní Warehouse #1 Overproof Rum River Mumma Edition WP/CJN 63,0% 0,7 l oblíbené značky nyní za cenu 990 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 015 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Představujeme další legendu v sérii Warehouse #1 Overproof rumů, která se zaměřuje na jamajský folklór. Tentokrát je to říční "mumma", bytost, která v sobě spojuje mořskou pannu a medúzu. Říční mumma ochraňuje sladké vody jamajských řek a říká se, že všechny ryby jsou její děti. Jednou za čas vystoupí z vody a posadí se na kameny na břehu, kde si češe své dlouhé vlasy. Ale nedotýkejte se jí, ani se na ní nedívejte. Nemůžete si být jistí, co udělá, pokud se o to pokusíte. Někdo tvrdí, že stačí, abyste se na ní podívali a upadnete do transu, kdy vás říční mumma stáhne pod hladinu. Proto se říká, že nejlepší je se jí vyhýbat. I my máme pro vás něco svůdného: sladké čerstvé aroma rumu WP/CJN, který vzniká v Lluidas Vale destilací z čerstvé šťávy cukrové třtiny. Jedinečná chuť, která svou svůdností překoná i říční mummu. Vychutnejte si Warehouse Overproof Rum WP/CJN!Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Popis produktu Warehouse #1 Overproof Rum River Mumma Edition WP/CJN 63,0% 0,7 l

    • Výrobce: Worthy Park
    • Cena: 990 Kč

Podobné produkty

Warehouse #1 Overproof Rum River Mumma Edition WP/CJN 63,0% 0,7 l

Další produkty od výrobce

Worthy Park

Warehouse #1 Overproof Rum River Mumma Edition WP/CJN 63,0% 0,7 l kvalitní značky Worthy Park - tento hit snadno najdete s extra slevou za 990 Kč. S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Přejeme vám příjemné nakupování.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní vyzvednutí Praha 8 Karlín - zdarma
  • Zásilkovna - 79 Kč
  • DPD- 99 Kč
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Převodem - zdarma
  • Kartou online - zdarma